duminică, septembrie 17, 2006

Un blog despre turism

Aceasta pagina se vrea un loc cu informatii utile legate de turism: companii aeriene, companii de transport, bilete de avion, statiuni montane si nu numai, cazari, hoteluri, bilete de avion ieftine, bilete de tren, orase, tari... Tot felul. Voi scrie aici din experienta mea in speranta ca cei care vor citi articolele se vor putea ajuta de informatiile de aici.

Sa vedem ce-o sa iasa... :)

17 comentarii:

  1. Anonim9:52 a.m.

    Apropo de hoteluri si calatorii. Am gasit acum cateva zile un website care iti permite sa faci comparatii de pret intre diferite locatii din romania. Reteaua de cautare a hotelurilor, am gasit-o pe net Nu stiu cat de utila va va fi informatia, insa de acolo puteti face analize comparative pe diverse locatii.


    Este clar ca turismul romanesc are probleme. In ultimii ani preturile au crescut fantastic de mult fara o imbunatatire reala a conditiilor oferite turistilor. Anul acesta, de exemplu, parintii mei au fost la mare la constanta, iar eu la Albena. Diferenta: Ei au platit 5000 Ron impreuna, noi 2500 Ron impreuna, in conditiile in care noi am beneficiat de un regim all inclusive. Oferta am gasit-o pe am gasit-o pe net. Nu stiu cat de utila va va fi informatia, insa de acolo puteti face analize comparative pe diverse locatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim2:32 p.m.

    Trebuie sa prmovam turismul romanesc si sa punem accent pe calitate si comfort. Piata turistica poate ajuta P.I.B-ul Romaniei. http://friends87.page.tl

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim6:52 p.m.

    Eu consider ca e important raportul calitate/pret. De aceea sunt foarte atenta cand imi aleg un loc de cazare. Ultima data am stat aici http://turismromanesc.ro/pensiunea/Casa-Dobra-P178/galerie-foto.html si a fost superb!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca doriti un loc de cazare in Viena, la un pret accesibil va recomand un apartamant situat langa Schoenbrunn

    http://www.rent-apartment-vienna.at

    RăspundețiȘtergere
  5. da e posibil sa fie utile informatiile daca sunt actualizate si foarte diverse

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim6:39 p.m.

    idei foarte tari

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim6:40 p.m.

    de unde iti vine inspiratia nu vrei sa devenim parteneri ca sunt la inceput de drum

    RăspundețiȘtergere
  8. sal...am o propunere pt tine:doresti sa facem un link excange?asa putem creste impreuna in google..astepot raspuns pe yo_piko18@yahoo.com sau pe blogul turismneamt.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. a_marry2:33 p.m.

    e foarte interesanta ideea, dar inainte de a decide destinatia de vacanta, e nevoie de cat mai multe oferte de unde sa puteti alege.
    pentru a va face cautatea mai usoara, va recomand site-ul:

    www.infoturism.ro

    paleta este extrem de variata si cu siguranta veti gasi cel putin o oferta de vacanta care va va incanta.

    succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbim despre turismul romanesc de parca exista... :))

    RăspundețiȘtergere
  11. e plin de spammeri in turismul romanesc. comentariile aici de fata o dovedeste. ce incredere sa ai intr-o agentie de turism care face spam cu atata nerusinare???

    RăspundețiȘtergere
  12. nu prea ma intereseaza turismul romanesc,cat despre cel bulgar as-i avea mai multe de zis,e placut,serviciile sunt pe masura...........etc

    RăspundețiȘtergere
  13. eu zic ca merita turismul romanesc, cu toate masurile luate acum , cu tichete de vacanta

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca doriti un loc de cazare in Berlin, va recomand un apartament de lux, ultracentral, in centrul istoric si turistic al Berlinului, direct in Hackescher Markt, la doar 3 minute pe jos de bulevardul Unter den Linden, Insula Muzeelor, Alexanderplatz, Turnul Televiziunii si Domul din Berlin, cu o vedere panoramica impresionanta de la etajul 19!

    http://apartmentberlincentre.wordpress.com

    Ideal pentru cupluri si oameni de afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Posiblitatea de a alege dintre multe oferte o aveti si pe www.turism-center.info

    RăspundețiȘtergere