marți, aprilie 22, 2008

Oferte concedii

Manastirile grecesti despre a caror traditie sunt sigur ca ai aflat ori statiunile in care ti-au vorbit prietenii ca si-au petrecut vacanta se pot regasi in Oferta acestui an a agentiei de turism Nicytour. Urmeaza acest link pentru a ajunge direct la tinta (in Halkidiki), NikyTour intradevar nu face parte din randul agentiilor mari, foarte cunoscute ori cu o traditie imbelsugata, insa ceea ce pot sa spun este ca agentul ce iti vinde biletul de la NikyTour exista toate sansele sa iti devina si un foarte bun prieten. Sincer, va avea grija sa iti ofere toate detaliile cu privire la ceea ce vei gasi la hotel si care vor fi conditiile in care iti vei petrece sejurul fara a exagera prezentarea facuta sau a prezenta fotografii ce sa iti fure privirea.

Locatiile pentru care agentia are oferte au fost vizitate de agentii companiei in prealabil pentru a se convinge si pentru a iti putea dezvalui avantajele si dezavantajele zonei, obiectivele turistice dar si acele ponturi care te ajuta sa ai o vacanta de vis.

Daca nu esti insa adeptul sejururilor la malul marii si iti doresti sa vizitezi orasele importante ale Europei merita sa arunci o privire pe site din cand in cand pentru ca pe www.nikytour.ro vei putea avea surpriza unui weekend la Roma, Paris, Viena, Londra sau cine mai stie ce oras superb la un pret extraordinar. Chiar acum daca te vei uita pe site o sa gasesti sigur o oferta de nerefuzat pentru a vizita unul din orasele cu o istorie bogata ale Europei.

Mai multe informatii gasiti in topicul Cazare Halkidiki de pe www.turism-forum.ro.